ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Η οφθαλμίατρος Αναστασία Γούλα έχει εξειδικευτεί σε επεμβάσεις καταρράκτη, διαθλαστικής χειρουργικής (laser μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού), διασύνδεσης κολλαγόνου κερατοειδούς (cross linking) για αντιμετώπιση του κερατοκώνου, ενώ πραγματοποιεί και μικροεπεμβάσεις, όπως πτερύγια, χαλάζια και θηλώματα.

Επίσης πραγματοποιεί ενδοϋαλοειδικές ενέσεις anti-VEGF για αντιμετώπιση παθήσεων όπως η ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδος υγρής μορφής, το διαβητικό οίδημα της ωχράς κηλίδος, το δευτεροπαθές οίδημα ωχράς κηλίδος από απόφραξη φλέβας του αμφιβληστροειδούς και η δευτεροπαθής χοριοειδική νεοαγγείωση από παθολογική μυωπία. Τέλος, έχει εκπαιδευτεί και στη χρήση yag και argon laser, για αντιμετώπιση παθήσεων όπως η θόλωση του οπισθίου περιφακίου (δευτεροπαθής καταρράκτης), οι ρωγμές του αμφιβληστροειδούς και η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια.

Καταρράκτης

Διαθλαστικές επεμβάσεις με laser


​Κερατόκωνος - Cross Linking

Πτερύγια


Χαλάζιο
Είναι ένα οίδημα των βλεφάρων, το οποίο συνήθως αντιμετωπίζεται με θεραπείες όπως αντιβιοτικά ή επιθέματα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις που επιμένει, προχωράμε σε χειρουργική αφαίρεση. Πρόκειται για μία επέμβαση απλή, κατά την οποία ο ασθενής αποχωρεί από το νοσοκομείο την ίδια ημέρα.